Taxatie en Reparatie

Schade aan scooterOok voor uw schadetaxatie bent u bij Van der Ham Trading aan het juiste adres. Vanwege relaties met o.a. schade-experts, verzekeraars, fabrikanten, opkopers en importeurs van diverse scootermerken zijn wij in staat u zeer vakkundig te adviseren.

 

Wij begrijpen dat de schade aan uw scooter al erg genoeg is en dat in de afhandeling ervan veel tijd gaat zitten. Van der Ham Trading is gespecialiseerd in de begeleiding en financiele afwikkeling van de reparatie na een nare schade.

 

 

 

 


 

 

Bij Van der Ham Trading is een schadeindicatie en advies altijd gratis. Voor een schadetaxatie betaalt u 10% van het schadebedrag. Dit krijgt u als korting terug als u de schade door Van der Ham laat repareren.       

 

Omdat wij begrip hebben voor het ongemak dat een schade met zich meebrengt hebben wij voor deze taxatiekosten een maximum van € 125,- ingesteld.

 

Wanneer uw scooter total-loss is en u besluit een vervangende/nieuwe scooter aan te schaffen bij Van der Ham Trading, worden de taxatiekosten verrekend met de aanschafprijs.                                                            

 

Bij volledige reparatie van de schade aan uw scooter worden de taxatiekosten niet in rekening gebracht!