Wij bij Van der Ham-Trading kunnen uw scooter omkeuren

Met de nieuwe helmplicht voor snorscooters in 2023 is het begrijpelijk als u uw scooter wil laten omkeuren naar 45km/u.

Heb je  een bromfiets, bromfiets of bromfiets van 25 km/u, wil je deze ombouwen naar een bromfiets, bromfiets of bromfiets van 45 km/u? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij kunnen het technische gedeelte voor jou regelen en zetten hem om van een blauw naar geel kenteken.

Waarom Een Scooter Omkeuren Van Geel Naar Blauw Kenteken?

Er zijn veel redenen om je bromfiets om te bouwen naar een bromfiets. Een van de meest voorkomende redenen is dat je in bepaalde steden straks niet meer zonder helm op een brommer mag rijden. Op bepaalde plekken in Amsterdam geldt deze regel bijvoorbeeld al. Mogelijk wordt deze regel binnenkort verder uitgerold. Als je een helm moet dragen, kan je net zo goed genieten van het voordeel van een bromfiets, namelijk de snelheid. Bromfietsen kunnen 45 km/u rijden. Dat is dus een stuk harder als een snorfiets kan.

Laat Je Scooter 45 Kilometer Per Uur Rijden

Je hoeft je oude betrouwbare snorfietsen niet te verkopen om vervolgens een bromfiets te kopen. Je kan hem namelijk gewoon om laten keuren van blauw naar geel kenteken. Wij kunnen jouw scooter of snorfiets 45 kilometer per uur laten rijden zonder concessies te doen aan garantie, betrouwbaarheid of levensduur. Elke bromfiets of scooter kan probleemloos met een snelheid van 45 km/u rijden.

Brommers en scooters kunnen zelfs wanneer ze wat harder rijden dan hoort, de fabriek verlaten, veel sneller dan Nederland toestaat. Nederland heeft de termen bromfiets en snorbrommer bedacht en heeft een bijbehorende maximumsnelheid. Daarom heeft de fabrikant aanpassingen gedaan en zogenaamde snelheidsbegrenzers geplaatst om aan de Nederlandse regelgeving te voldoen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je met een snorfiets veilig 45 kilometer per uur kunt rijden. De overstapkosten verschillen per merk en model. Als je de exacte prijs wilt weten, kan je het beste contact met ons opnemen.

Opnieuw Gekeurd Door De RDW

Wanneer je scooter of bromfiets is aangepast, kan je een afspraak maken bij de RDW-checkpoint. De RDW test jouw tweewieler op een roltafel en voert een kleine controle uit om te kijken of deze voldoet aan de voorschriften die gelden voor bromfietsen. Voldoet jouw scooter aan de eisen, dan ontvang je een nieuw kentekenbewijs en geel kenteken. De kosten bedragen ongeveer 64 euro. Natuurlijk moet je dat nog wel aan de verzekeringsmaatschappij laten weten, anders denken ze dat je nog een scooter hebt. De premie blijft hetzelfde.

Wat Te Overwegen?

Het kost wat tijd en geld om over te schakelen en opnieuw te keuren, maar het grootste voordeel is dat je geen betrouwbare snorfiets hoeft te verkopen en een andere te kopen. Na de aanpassing mag er niet meer mee rijden totdat de RDW hem weer controleert. Je moet er daarom voor zorgen dat het ter keuring naar de RDW wordt gebracht.