Over ons

Van der Ham-Trading is een jong en dynamisch bedrijf wat is opgericht in 2004. Van der Ham-Trading streeft naar goede service door flexibiliteit en gemak. Wij bieden onze producten zo scherp mogelijk aan en staan 6 dagen per week klaar om uw droomscooter te realiseren!

Van der Ham Trading is gespecialiseerd in (e) scooters, fietsen, quads, onderdelen, accessoires en nog veel meer! We hebben een groot assortiment aan nieuwe scooters, maar ook occasions! Voor uw scootmobiel of driewieler bent bij ons ook op het juiste adres. Sinds kort bieden we ook een groot assortiment aan speelgoed aan. kinderauto’s en scooters van jou favoriete merk, drift trikes en nog veel meer. Bekijk hier al onze categorie├źn.

U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud of reparatie voor uw scooter, fiets, quad en buitenboordmotoren. verkocht. Wij hebben hierdoor een ruime technische kennis als het gaat om onderhoud en reparatie aan alle merken scooters zowel 2 takt en 4 takt maar ook elektrisch!

U kunt ons gehele assortiment online bekijken en bestellen. Wilt u toch liever eerst een proefrit maken dan, bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Lisse. 

Contact