Financiering Scooters

Om jouw scooter gespreid te betalen, biedt Van der Ham in samenwerking met Scooterflex Comfort betaalgemak aan. Hiermee kunt u snel en eenvoudig zelf uw gespreide betaling regelen. 


 

Hoe werkt gespreid betalen via Scooterflex?

 1. Na uw aanvraag sturen wij u per post een vrijblijvende offerte.
 2. Na ontvangst van de offerte stuurt u de juiste stukken in de bijgesloten antwoordenvelop terug.
 3. Dan volgt de definitieve goedkeuring, de scooter wordt op uw naam gezet en de scooterzaak faxt ons een kopie van de tennaamstelling.

Voordelen van gespreid betalen via Scooterflex

 • Vaste termijn krediet (niet doorlopend krediet).
 • Geen afsluit- of administratiekosten.
 • Voor aankopen vanaf € 250 particulier en € 5.000 zakelijk.
 • Met een vooraf vastgesteld termijnbedrag, looptijd en rente gedurende de overeenkomst.
 • Verschillende looptijden mogelijk.
 • U kunt altijd boetevrij extra aflossen wanneer u dat zelf wilt.
 • U bent direct eigenaar van de scooter.
 • Kosten van een aanvraag bedragen 2% van het gefinancierde bedrag, met een maximum van € 35,-.

Uw gegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens en leggen deze vast voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of de uitvoering van diensten, zoals onderhoud van uw scooter. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over (commerciële) aanbiedingen met betrekking tot onze diensten, zoals bijvoorbeeld aanbiedingen van scooters, accessoires, financieringen of verzekeringen. In dat verband kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Uw persoonsgegevens kunnen ook aan derden worden verstrekt indien dat nodig is voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of voor de uitvoering van diensten, zoals bijvoorbeeld de registratie van uw scooter of facturatie. Door ondertekening van dit document geeft u ons toestemming voor gebruik van uw persoonsgegevens, zoals hierboven wordt vermeld. Tevens verwijzen wij u naar ons privacy statement, dat wordt vermeld in ons privacybeleid.