Om jouw fietsgespreid te betalen, biedt Van der Ham in samenwerking met FietsFlex Comfort betaalgemak aan. Hiermee kunt u snel en eenvoudig zelf uw gespreide betaling regelen.

De voordelen van FietsFlex

  • Voor aankopen vanaf € 250 tot € 12.500
  • Geen afsluit- of administratiekosten
  • Garantie dat het maandbedrag en rente niet wijzigt
  • Boetevrij extra aflossen, zoveel en vaak men maar wil! U betaalt alléén rente over de periode die nodig is om het bedrag weer terug te betalen; hoe korter die periode hoe voordeliger men uit is.

Uw gegevens

Wij gebruiken uw persoonsgegevens en leggen deze vast voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of de uitvoering van diensten, zoals onderhoud van uw scooter. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over (commerciële) aanbiedingen met betrekking tot onze diensten, zoals bijvoorbeeld aanbiedingen van scooters, accessoires, financieringen of verzekeringen. In dat verband kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Uw persoonsgegevens kunnen ook aan derden worden verstrekt indien dat nodig is voor de uitvoering van de met u gesloten overeenkomst of voor de uitvoering van diensten, zoals bijvoorbeeld de registratie van uw scooter of facturatie. Door ondertekening van dit document geeft u ons toestemming voor gebruik van uw persoonsgegevens, zoals hierboven wordt vermeld. Tevens verwijzen wij u naar ons privacy statement, dat wordt vermeld in ons privacybeleid.