Super Soco TC

Schrijf de eerste review van dit product

Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de Super Soco TC de wedergeboorte van de klassieker en initieert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit.
€ 3.100,00

Beschikbaarheid: In voorraad


* Verplichte velden


Dit product gespreid betalen

Vanaf € 63,97 per maand - Meer info & offerte opvragen

let op-financieren kost geld

Super Soco TC Beschrijving

Nieuw bij La Souris Scooters: de 100% elektrische Super SOCO TC Vintage Green. Deze stoere donker groene tint steekt prachtig af van het bruine zadel. Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de SUPER SOCO TC de wedergeboorte van de klassieker en initieert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit. Deze elektrische scooter brengt je stilletjes van A naar B en heeft met één accu een actieradius van maar liefst 80km, uitbreidbaar met een tweede accu waarbij de actieradius verdubbeld naar 160km.

De intelligente LED-verlichting Allround maakt elke avond en dag goed. Enkele verandering van het licht in de omgeving, gemeten met behulp van fotosensoren, schakelt de dimlichten automatisch in. Ook de richtingaanwijzers en achterlichten vallen op in het moderne ontwerp dat voor overvloedige blikken zorgt. En overdag laat de LED-dagrijverlichting zien dat je hier geen “normale” motorfiets rijdt.

De Super SOCO heeft LED-verlichting en een Anti-diefstal systeem. Met de Bosch elektromotor ben je binnen no-time op de topsnelheid. Binnen 5 uur is je accu weer volledig opgeladen en ben je klaar om te gaan. Voor de bluetooth 4.0 functie heb je het SOCO module nodig, hiermee maakt de scooter contact met de SOCO app op je telefoon.

Super Soco TC Specificaties

Kleur Blauw, Crème, Groen, Zwart
Snelheid 45 km/h