Super Soco Cux

Schrijf de eerste review van dit product

Super Soco Cux, de 100% elektrische scooter voor duurzaam en geruisloos vervoer. Standaard uitgerust met LED-verlichting, Cruise Control, Front-Camera voorbereiding, EBS, Battery Management Systemen Anti-diefstal systeem.
€ 2.528,90

Beschikbaarheid: In voorraad


* Verplichte velden


Dit product gespreid betalen

Vanaf € 52,18 per maand - Meer info & offerte opvragen

let op-financieren kost geld

Super Soco Cux Beschrijving

La Souris Scooters presenteert: de 100% elektrische Super SOCO CUX. Het verlichte multifunctionele display past zich automatisch aan de heersende lichtomstandigheden aan en biedt een kristalheldere leesbaarheid van 150° groothoeklens. Allerlei informatie wordt op een eenvoudige en zelf verklarende manier weergegeven. De Super SOCO CUX heeft een standaard actieradius* van 75km. Met de geïntegreerde camera aan de voorzijde kun je elke reis opnemen met jouw Super SOCO CUX en deze onmiddellijk daarna delen.

De Super SOCO CUX is uitgerust met standaard LED-verlichting, Cruise Control, Front-Camera voorbereiding, EBS, Intelligent BMS (Battery Management System) en een Anti-diefstal systeem. Met de BOSCH elektromotor ben je binnen no-time op de topsnelheid en door de 115nm koppel voelt dat echt snel aan. Binnen 7 uur is je accu weer volledig opgeladen en ben je klaar om weer verder te rijden!

Leverbaar als:
Snorscooter (25 km/h) zonder helmplicht
Bromscooter (45 km/h) met helmplicht

Cruise Control
LED-verlichting
7-8 uur oplaadtijd
Camera voorbereiding
100% elektrisch

Super Soco Cux Specificaties

Kleur Champagne, Grijs, Rood, Wit
Snelheid 25 km/h, 45 km/h
Motor Elektrisch
Starten Elektrisch
Transmissie Automaat
Remmen voor Schijfrem
Remmen achter Schijfrem
Gewicht 70kg
Afmetingen (LxBxH) 1782 × 318 × 1087 mm
Accu 60V / 30Ah